keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Olo oli tuskainen

Under Armour HOVR Sonic 2

En ole koskaan ostanut näin rumia juoksukenkiä. Muut värit olivat 10 euroa kalliimpia, joten tässä tuli niin armottomasti säästöä, että kannatti. Varmaan joka kerta näitä jalkaan laittaessa miettii, että onpa rumat. Töpsöttelin sisällä jonkun verran ja ovat kyllä todella mukavantuntuiset. Jos nyt ei ihan kummia tapahdu tai kengät aiheuta vaikkapa jalan tippumista irti, niin näillä varmaan Wienissäkin juoksen. Voin siinä samalla sitten ärsyyntyä rumista kengistä. Otin taas vaihteeksi yhtä koko isommat kuin viimeeksi, jotka nekin olivat mielestäni liian isot. Olisi plussaa, jos tässä elämässä saisi vielä joskus nauttia normaaleista isovarpaiden kynsistä.

Eilen katsoin lenkille lähtiessä, että plussa-asteita oli 11. Päätin kuitenkin, että ei ole ja laitoin ihan liikaa vaatetta päälle. Syke oli tietenkin pari pykälää normaalia korkeampi. Minun lämmönsietokyky on ihan uskomattoman huono. Olo oli tuskainen ja teki mieli viskoa takki, sormikkaat ja panta menemään. Lisäksi vanne kiristi päätä ihan juoksuun liittymättömien asioiden takia niin paljon, että kotona palkitsin itseni kahdella munkilla ja suklaapatukalla. 6,5km, 6:49/km, 44min21s, syke 67% max

Maanantain TRX jäi väliin ja joudun varmaan tänään pakertamaan. Yritän normaalisti saada tuon alta pois heti maanantaina, niin ei mene koko viikko pilalle. Tänään on olo tosin niin kiukkuinen, että tuskin viikkoa pelastaa enää mikään.

Lämpimin aatoksin kohti uusia ärsytyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti