maanantai 18. tammikuuta 2021

Viikko 2: herkkuähkyssä tuulta vasten

Kasvispihvejä ja keksejä
Kasvispihvien tekemisestä ja syömisestä palkinnoksi kolme pakettia keksejä

Jotenkin ajattelin, että loppuvuoden märssäys olisi nyt tammikuun puoliväliin mennessä laantunut, mutta väärässä olin. Olo on lähes joka ilta nukkumista yrittäessä sellainen, että korvista ja silmäkuopista alkaa tursuta pureskeltua suklaa- tai keksimömmöä hetkenä minä hyvänsä. Voisi ehkä ottaa tavoitteeksi syömisen normalisoinnin ennen helmikuuta. Mutta herkut nyt vaan on niin paljon parempia kuin oikea ruoka. Ruoka on tylsää, herkut jyrää ja alkoipa taas tehdä mieli triplasuklaamuffinsseja. Olo on tietenkin lenkeilläkin ollut sellainen, että tietää syöneensä väärin ja liikaa.

Vko 2 (Runalyze)
Vko 2 (Runalyze)

Tuli juostua viikon aikana yli 50 kilometriä, jota ei ole tapahtunut sitten marraskuun ekan viikon. Vähän on tullut ajatuksia, että miksi tässä nyt juoksentelee, kun ei edes juoksutapahtumia ole näköpiirissä. En ole mikään tapahtumakeräilijä, mutta viimeisimmästä lappujuoksusta on aikaa yli vuosi ja olisi kiva, jos olisi joku tavoite kilpailunkin muodossa. Näihin aatoksiin vaikuttaa paljon sekin, että on tammikuu, jonka kanssa minä en yksinkertaisesti ole samoilla aaltopituuksilla ollenkaan.

Keskiviikkona ja perjantaina tuuli aika rapsakasti. Sopivasti juuri niinä päivinä, kun ohjelmassa oli intervalliharjoittelua. Keskiviikkona 2x1,6km vitosen kisavauhtia ja 4x400m mailin kisavauhtia. Sanotaanko, että ei ollut vastatuuleen mitään toivoa päästä lyhyemmissä vedoissa 4:10/km vauhtiin. Jalat tuntuivat hyytelöltä ja keuhkoista lähti hätäistä vinkumista. Oli voimat jääneet pitkien vetojen mukana matkan varrelle. Ei ollut urani onnistunein vetoharjoitus, olisi saanut loppua paljon aiemmin. Perjantaina 200 metrin nostot olivat paljon sulavampia, vaikka tuulen kanssa silloinkin sai taistella.

Sunnuntain pitkä lenkki ei ollut aivan yhtä kepeä kuin viikkoa aiemmin, mutta ihan mukava silti. Jälkeenpäin lounaalla tuttavan luona innostuin juomaan kaksi olutta ja olo oli suorastaan krapulainen koko loppupäivän. Pitkät lenkit ja alkoholi eivät kyllä oikein sovi samalle päivälle. On tullut todettua ennenkin, mutta jotkut ei vaan opi.

Viikon paras: Yli 50 km
Viikon huonoin: Tuuli ja kalja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti