tiistai 2. maaliskuuta 2021

Viikko 8: herkullinen ja luminen loppu helmikuulle

Talvi Bakussa

Kuukausi vaihtui ja tahmea meno jatkuu. Viime viikolla satoi lunta, joka tavallisesti lumettomissa yhteiskunnissa saa kaiken vähän sekaisin. Lämpotilat tippuivat sopvasti niin, että vesisade jäätyi maahan, jonka päälle lumi sitten satoi. Köpöttelin lyhyitä pk-lenkkejä sen minkä suinkin pystyin. Koko helmikuussa sain kasaan 159 kilometriä. Auts. Maaliskuun on yksinkertaisesti oltava parempi. Melkein voisi sanoa, että onneksi ei ole kisoja tiedossa. Näillä treenimäärillä ei nimittäin paljon juhlittaisi. Toisaalta jos tiedossa olisi kisoja, tai edes kisa, motivaatio harjoitteluun ei välttämättä laahaisi pohjamudissa. Ei ole kyllä tippaakaan juoksijaolo tällä hetkellä. 

Porkkanakakku

En ole ehkä kamalasti juossut, mutta syönyt olen senkin edestä. Ei täällä siis toimettomina ole oltu. Tavallinen stoori on, että iltakahdeksan maissa alkaa tehdä mieli jotain hyvää, ihan sama mitä. Aikani asiaa tuskailen ja mies käy sitten kaupasta hakemassa jotain. Tai naapurikahvilasta porkkanakakkua. On muuten maailman parasta. Jaffakeksejä ja sipsejä on myös kulunut aika kiitettävää tahtia. Jalkapallokaljat ja aamupalavohvelit. Noh, onkohan ihan kamala ihme, että ei juoksu oikein suju ja olo on kökkö.

Vko 8 (Runalyze)
Vko 8 (Runalyze)

Viikko alkoi ihan suunnitellusti maanantaina n. kympin pk-lenkillä. Tiistaina tunnin Fitness Blender -jumppa, lähinnä lihaskuntoa jaloille. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä eksoottinen lumi pilasi keskiviikon tempojuoksun. En siedä sitä, jos asiat ei mene suunnittelemallani tavalla. Siksipä olin jo valmiiksi ärtynyt lenkille lähtiessäni. Liukastelin lihakset jännittyneinä viitisen kilometriä. Kiukutti ja harmitti. Voi kuinka aikuismaista ja kypsää. Oli muuten talven esimmäinen ja aika varmasti myös viimeinen pakkaspäivä. Torstaina kulkuväylät olikin jo lähes sulat, mutta mielessäni juoksuviikko oli jo pilalla, joten jatkoin lyhyiden pk-lenkkien linjalla. Lenkin päälle ylävartalolle jumppaa. Perjantaina jäljellä oli lumesta vain rippeitä siellä sun täällä. Sunnuntaina oli upeaa auringonpaistetta ja kevättä oli taas niin ilmassa kuin mielessäkin.

Viikon paras: Porkkanakakku
Viikon huonoin: Lumi ja pahantuulisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti